I feel slobob

o bobu, skeletonu in še čem

ŽIVA CESAR Z 12. MESTOM V KÖNIGSSEEJU DOSEGLA UVRSTITEV SEZONE

Objavil boblog, dne 30.11.2007

Se dobro da so novice odlične, ker če bi mogla napisati toliko slabih novic, kot sem v zadnjem tednu dobrih, bi bla pa res kriza:)

Ja prav ste prebrali, Živa je na današnji tekmi v nemškem Königsseeju, dosegla najboljšo uvrstitev v celotni zgodovini Bob in skeleton zveze Slovenije! Čestitam!

Pa da ne bo pomote, tudi fantje niso bili od muh Anže je dosegel 38. mesto, Peter je bil 43.,  Luka pa tri mesta za njim. Oboji so tekmovali ko konkurenci 25. držav!

Zelo se veselimo da se vračate domov, ker vas po dolgi odsotnosti res že vsi pogrešamo:)

Varno pot domov!

I feel slobob & I feel Vancouver

skeleton_k_07089x.jpg

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “ŽIVA CESAR Z 12. MESTOM V KÖNIGSSEEJU DOSEGLA UVRSTITEV SEZONE”

 1. Ana pravi:

  Hura,čestitke!A vseeno je bolje,če si doma!Varno pot vsem!

 2. bikica pravi:

  Čestitke Živi in fantom….Od tu pa samo še navzgor!

 3. Dario pravi:

  Uresničile so se tihe želje mnogih, ki navijamo za vas. Da že na začetku prve sezone ujamete in celo prehitite nakatere “stare mačke”, to je velik dosežek. Upam da bo še mnogo takih rezultatov, in da bomo lahko še velikokrat brali o vaših vrhunskih rezultatih. Tebi Živa so pa namenjene te besede: “ODLIČNO KRASNO BRAVO” res si se izkazala. Le tko naprej!!

  Lp
  Dario

 4. Dario pravi:

  Tako sm zadovoljen z dobrimi rezultati, ki jih dosegate, da sm poslal e-mail na Sportal in jih prosil za malo več poročanja o vaših velikih dosežkih. Upam, da bodo tudi oni ugotovili, da to kar počnete, počnete 100% in da niste “muha enodnevnica”

  Lp
  Dario

KomentirajXHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !